fbpx

Nieuwe collega

Anis is 20 jaar en is woonachtig in Rijswijk. Hij volgt op dit moment de opleiding Sport en Bewegen in Leiden. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te voetballen en te reizen.

Anis heeft voor Sport Accent gekozen omdat zijn missie en visie aansluit bij die van Sport Accent. Hij vindt het heel belangrijk dat iedereen gelijkwaardig behandeld wordt en een goede begeleiding krijgt binnen de sportschool. Hij is ervan overtuigd dat door goede begeleidingen de trainingen leuk en effectief gemaakt kunnen worden.

Wij hebben Anis gevraagd over welk resultaat hij het meest trots is. Zijn laatste personal trainingsklant is geopereerd aan een dubbele hernia en woog 25 kilo te veel. Binnen 4 maanden training had hij geen last meer van zijn rug en was hij 27 kilo afgevallen.

Anis stelt de klant centraal door zo actief mogelijk betrokken te zijn bij trainingen en doelen die de klant zelf opstelt. Wat hij het allerbelangrijkste vindt is dat het lid zijn doelen op een leuke en gezonde manier behaalt met de begeleiding die daarvoor nodig is.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over Anis, als dat wij zijn en wil je een PT-training van hem volgen? Boek dan snel een training op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond.