fbpx

Nieuwe spinning fietsen!

Group Cycle Connect

De Group Cycle Connect is een indoor fiets die gebruikers de mogelijkheid biedt om hun trainingsgegevens bij te houden en hun prestaties te verbeteren. Dankzij realtime data updates kan u nieuwe workoutparameters instellen volgens uw persoonlijke voorkeuren. Deze indoor fiets combineert innovatieve connectiviteit met een multisensorile ervaring zoals fietsen op de weg.

Een console die is bestemd om resultaten te verbeteren

De Group Cycle van Technogym is voorzien van een zelfaangedreven console die geactiveerd wordt door de beweging van de fietser. Bovendien kan u zich makkelijk aanmelden bij de console via QR-code, Bluetooth Smart- of NFC-technologie. Het LCD-scherm heeft led-achtergrondverlichting voor extra zichtbaarheid in donkere omgevingen. Daarbij kunnen via het aanraakscherm elementen gemakkelijker en direct worden aangepast zonder de training te onderbreken. Trapfrequentie (rpm), piekvermogen (in Watt met een nauwkeurigheid van +/-2%), verbruik in kilocalorieën en snelheid zijn slechts enkele data die u kan volgen dankzij de wifi-console. Vooral de hartslagwaarde van de hartslagborstband garandeert een veiligere en efficiëntere workout.
Voor het beoefenen van een indoorworkout op professioneel niveau wordt de drempelvermogenstest aanbevolen. Gebruikers kunnen hun drempelvermogen en hartslag beoordelen door op twee manieren gegevens vast te leggen en op te slaan: submaximale en maximale inspanning.

Professionele prestaties

Of u nu calorieën wilt verbranden, u wilt voorbereiden op een wedstrijd of in vorm wilt blijven, de Group Cycle Ride biedt een complete en realistische indoor fietservaring die u helpt uw doelen te bereiken.
Weerstand is instelbaar op 20 niveaus met eenvoudige klikken met een interval van 45.
De Q-factor is 170 mm (6,7 in.) en verwijst naar de ruimte tussen de pedalen. Deze is identiek aan de factor op fietsen voor buitengebruik. Daarom zorgt het voor een goede houding en een compromisloze prestatie tijdens het fietsen.
Het vliegwielweerstandssysteem van 17,04 kg is gemaakt van zeldzaam magnetisch materiaal (neodymium) voor de sterkste permanente magneten.
Het Poly-V-riemaandrijvingssysteem verzekert fietsers een soepel, rustig en realistisch weggevoel.

Benieuwd naar de bikes?

Maak een afspraak bij een van onze instructeurs en probeer de fiets vandaag nog uit!