fbpx

Even voorstellen

Parish is 30 jaar en woonachtig in Rotterdam, waar zij ook de opleiding (Dans Academie) heeft gevolgd. In haar vrije tijd is zij bezig met trainingen, audities doen en werkzaamheden als professioneel danseres in binnen en buitenland. Naast het dansen vindt zij het leuk om te schilderen, Chi Neng Qigong (Chinezen bewegingsleer) te volgen en te reizen.

Parish heeft voor Sport Accent gekozen omdat het een leuk en professioneel team heeft en waarin zij vanuit haar expertise, (dans en sport) een bijdrage kan leveren aan de fysieke en daardoor ook de mentale gezondheid van onze leden.

Veel energie haalt Parish uit het geven van danslessen en diverse work-outs. Het voelt goed om samen met een groep het uiterste uit de lessen te halen. Maar natuurlijk ook uit het geven van de danslessen aan zowel kinderen als volwassenen. Het is enorm motiverend om te zien als men voldaan en zelfverzekerder de sportschool verlaat. 

Zij stelt de klant centraal door goed te luisteren en daardoor aan te sluiten op de wensen van de klant waardoor deze zich gezien en gehoord voelen. Ook zij vindt het belangrijk om een goede sfeer te creëren, zodat klanten in een ontspannen en positieve vibe kunnen sporten. Daarnaast is zij bezig met het uitschrijven van een plan om kinderen en jongvolwassene d.m.v. bewegen, dans en verschillende oefeningen beter in hun vel te laten zitten. Met als doel fysiek fitter, zelfverzekerder maar ook mentaal sterker te worden.