fbpx

EGYM

Meer informatie aanvragen

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  EGYM

  Uniek in Voorburg, Ypenburg en Leidschenveen

  de intelligente krachtcirkel van eGym! eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? eGym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met eGym ideaal!

  Wat is de eGym-Cirkel?

  eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

  Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

  Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

  Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten en uniek in Nootdorp, Ypenburg en Leidschenveen

  Er zijn 7 trainingsprogramma’s waar je uit kunt kiezen, te weten:

  • Reha Fit: langzame bewegingen met een geleidelijke stijging van het trainingsgewicht, zodat je snel herstelt;
  • Algemene fitness: focus op verschillende vormen van spiertraining gericht op krachtbehoud;
  • Spieropbouw: focus op hoge belasting van de spieren met een langzame bewegingssnelheid voor optimale spiergroei;
  • Bodyshaping: combinatie tussen verschillende vormen van training om het lichaam optimaal ‘in shape’ te krijgen;
  • Vetverbranding: focus op krachtuithoudingsvermogen met een hoge hartslag, relatief laag trainingsgewicht en lange trainingsduur;
  • Atletisch: focus op prestatieverbetering door het ontwikkelen van snelheid en spierkracht;
  • Metabolic Fit: geleidelijk aan verbeteren van het krachtuithoudingsvermogen om de bloedsuikerspiegel te reguleren.

  Wat is het verschil tussen eGym Classic en eGym Premium?

  eGym Classic is een hele goede basis voor krachttraining, waarmee je snel, effectief en met meer plezier gaat trainen. Door de krachttest train je altijd met het voor jou optimale trainingsgewicht en door de afwisseling van regulier en negatief trainen krijg je regelmatig een andere trainingsprikkel wat jouw trainingsresultaat verzekert.
  Met eGym Premium gaan we nog een stapje verder en wordt de training nog verder gepersonaliseerd! Je kunt nu namelijk kiezen uit 7 trainingsprogramma’s; elk programma heeft z’n eigen focus, zoals spieropbouw of vetverbranding, de training wordt daardoor nog individueler en optimaal geperiodiseerd aan jouw persoonlijke trainingsdoel. Dus een fitness navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw doel te bereiken!
  Elk trainingsprogramma bestaat uit 4 fases, die in een periode van 12 weken afgerond worden. Na elke fase van 6 trainingen ga je werken met een andere trainingsmethode wat zorgt voor optimale variatie & progressie en de juiste trainingsprikkel. In totaal zijn er nu 5 verschillende trainingsmethodes waar de software gebruik van maakt. Tijdens het programma variëren zowel de trainingsmethodes alsook de trainingsparameters zoals aantal herhalingen, bewegingssnelheid en de trainingsduur.

  De slimme eGym krachttoestellen stellen zich volledig automatisch in op jouw persoonlijke toestelinstellingen én jouw persoonlijke trainingsdoel. Dit bespaart tijd en zorgt tevens voor nog meer trainingsbeleving waardoor je eGym workout nog leuker & effectiever wordt!

  Kom eGym proberen en vraag een gratis kennismakingsles aan!