fbpx

Meer informatie aanvragen

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Sport accent Wellness

  FINSE SAUNA

  De Finse Sauna is een houten sauna waar de temperatuur stijgt tot boven de tachtig graden Celsius.

  Deze sauna zorgt voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en heeft een positieve invloed op de ademhaling en het immuunsysteem.

  Na het sporten kun je hier tot rust komen. De sauna is altijd geopend en te betreden met badkleding, slippers en een handdoek. Vergeet geen water om jouw vochtreserves aan te vullen.

  TURKS STOOMBAD

  Een stoombad is een weldaad voor lichaam en geest. Deze ruimte heeft een hoge luchtvochtigheid van 98% en is tussen de 40 en 60 graden Celsius.

  De weldadige warmte van het stoom opent de poriën, reinigt de huid, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen uit het lichaam.Het stoom is aangevuld met eucalyptus en daarom een verademing voor de luchtwegen.

  Het stoombad is altijd geopend, en te betreden met badkleding en slippers.

  INFRAROODSAUNA

  De infraroodsauna is een houten cabine waar op een comfortabele manier zoveel mogelijk warmte op het lichaam wordt overgebracht.  Deze warmte wordt overgebracht door de infraroodstraling die de huid verwarmt. En de warme lucht in de cabine zorgt voor overdracht van warmte door geleiding. Het lichaam reageert hierop door een toename van de bloedcirculatie in het hele lichaam. Waardoor je een betere doorbloeding in de spieren krijgt en een versnelde afvoer van afvalstoffen. In slechts 15 minuten kun je jouw spieren heerlijk verwennen in deze infrarood cabine. Deze is altijd geopend en te betreden met badkleding, slippers en handdoek.

  Meer informatie aanvragen

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Probeer nu 7-dagen gratis uit of sport accent wat voor jou is!

   Menu