fbpx

Zwemles

Waarom zwemles zo belangrijk is.

Ons land heeft veel water en dus veel kans op onveilige situaties, te denken aan verdrinking. Door zwemles probeer je onveilige situaties te beperken en creëer je juist een veilige situatie in het water. Het doel van Sport Accent  is om kinderen op een veilige, leuke en effectieve manier zwemveilig te maken zodat kinderen zich in elke situatie kunnen redden en veel plezier in en rondom het water kunnen beleven.

Zwemles voor jouw kind?

Het kan bij Sport Accent! Onze zwemdocenten hebben een erkend diploma en zorgen voor uitstekende persoonlijke begeleiding. Je kunt de les live volgen vanuit onze lounge, onder het genot van een lekker drankje. Of je duikt zelf even de sportschool in! Via ons online leerlingvolgsysteem volg je de vorderingen en zwemontwikkeling van jouw kind wanneer het jou uitkomt. Het kan allemaal bij Sport Accent.

Interesse? Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je uitgebreid te informeren over de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de zwemcoördinator Ronald Mesker. Dit kan per e-mail via of per telefoon op 015- 2852769.

Altijd 2 NRZ-gediplomeerde zwemdocenten in het water.
Altijd een overzicht in de zwem-vaardigheden van jou kind via ons online volgsysteem
Verwarmd zwembad van 32°C

Kinderen krijgen les in een zwembad zonder afleiding van andere lessen.

De lessen zijn live op tv te volgen in onze horeca

In de vakanties gaan alle zwemlessen door

Wekelijks persoonlijk contact met de zwemdocent

Altijd 2 NRZ-gediplomeerde zwemdocenten in het water.

  Geslacht (verplicht)
  JongenMeisje

  Activiteit (verplicht)
  ZwemlesJudoKids Dance

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Menu