fbpx

Download onze nieuwe Mywellness App

Haal meer uit je training, download de Mywellness app!

  • Digitaal je resultaten bijhouden
  • Je aanmelden en afmelden voor groepslessen
  • Een digitaal trainingsschema opstellen
  • Al je gezondheidsapps aan elkaar koppelen
  • Op elk moment je sport-, fitness- en gezondheidsdoel

Doorloop deze stappen en je bent klaar om te gaan!

1. Download je de app

Allereerst download je de app in de App Store of Google Play Store.

2. Maak een account aan

Vervolgens maak je een account aan op het e-mailadres dat bij ons bekend is. Als Sport Accent member ontvang je automatisch een e-mail van Mywellness met een uitnodiging om een account aan te maken.

3. Selecteer Sport Accent als sportlocatie

Misschien staat Sport Accent al als locatie ingesteld. Zo niet, zoek dan op ‘Sport Accent’ in de lijst met locaties.

4. Activeer diensten indien wenselijk

Je kunt je gezondheidsgegevens importeren in de app en je locatie delen om trainingen buitenshuis te registreren.

5. Zet notificaties aan

Zo kunnen we je belangrijke serviceberichten en afspraakherinneringen sturen.

6. Toestemming

Allerlaatst geef je toestemming voor welke gegevens je precies deelt met Mywellness. Dat is de laatste stap in de configuratie. Vanaf nu kun je de app als jouw trainingsbuddy gaan gebruiken!

Alles in één app

Koppel al je favoriete apps en devices aan mywellness en track je lifestyle resultaten in- en outdoor op één plek. Ontdek hoe actief je bent, vergelijk je prestaties en daag jezelf uit op weg naar jouw doelen.

Hoe gebruik ik Mywellness?

Wanneer je Sport Accent binnenkomt check je in via de app. Daar staat jouw trainingsschema voor je klaar! Veel van onze apparaten ondersteunen Mywellness. Als dat het geval is kun je via bluetooth inchecken, zodat het apparaat direct jouw workout inlaadt. Nu ben je ready om te gaan bewegen!

Groepslessen reserveren in de app

Via de Mywellness app kun je het lesrooster van de groepslessen en de beschikbare plekken inzien tot twee weken vooruit. Per dag staat aangegeven welke groepslessen worden gegegeven. Je kunt door de kalender scrollen om de lessen te bekijken en per les zien wie zich heeft ingeschreven. Heb je een les gevonden die je wilt volgen? Door op de button ‘reserveer’ te klikken kun je je eenvoudig aanmelden. Kun je toch niet? Dan kun je klikken op ‘boeking wissen’. 

Tip: als je je notificaties inschakelt en toestemming geeft, ontvang je herinneringen van je afspraken. Je kunt je afspraken en groepslessen ook doorplaatsen in de agenda op je smartphone. Altijd handig!

Stappenplan reserveren

Bekijk het Groepsles tijdschema

Als je de app opent zie je het home tabblad. Bovenaan staat het ‘Groepsles tijdschema’. Klik op de knop ‘Zie Alles’ om de kalender met groepslessen te openen. Je kunt tot 2 weken vooruit de groepslessen en de beschikbare plekken inzien.

Selecteer de groepsles

Per dag staat aangegeven welke groepslessen er te volgen zijn. Je kunt eenvoudig door de kalender scrollen om de groepslessen te bekijken. Klik op de groepsles om te zien wie zich heeft ingeschreven voor de betreffende les.

Reserveer of meld je af

Door op de getoonde buttons ‘reserveer’ te klikken kun je je eenvoudig aanmelden. Kies voor ‘boeking wissen’ als je je groepslesreservering ongedaan wilt maken. Als je klaar bent navigeer je terug naar het menu middels het pijltje linksboven (<).

Jouw gezondheidsdata altijd bij de hand

De Mywellness app geeft je elk moment inzicht in je resultaten en vooruitgang. De app bevat een ingebouwde fitnesstracker die op basis van GPS je outdoor activiteiten bijhoudt.

Daarnaast verzamel je in de app zogenaamde MOVEs: een soort punten die je krijgt voor elke fysieke activiteiten waaraan je deelneemt, op basis van verbrande calorieën of afgelegde kilometers. Je kunt je MOVEs vergelijken met die van je vrienden, om te zien wie het actiefst is. Dat geeft toch net dat extra beetje motivatie!

Benieuwd naar hoe het ervoor staat met je MOVEs? In de MOVERGY INDEX kun je je activiteitenstatus op elk moment bekijken en bijhouden. Je kunt in de app niet alleen je sport- en bewegingsresultaten bekijken, maar ook je lichaamsmetingen. En heb je een keer een persoonlijk record behaald? Ook dat laat de app je direct weten. We bieden je alles om jouw doelen te behalen!

Download de app nu!

Voor iOS

Ga naar de App Store en download de App.

Voor Android

Ga naar de Google Play Store en download de App.

Menu
Chat openen
💭 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?